Podziękowania dla firmy Pasztecik, która przekazała 200 pasztecików oraz barszcz jako firma i Marcinowi Larze za zasponsorowanie 100 pasztecików z mięsem.
Podziękowania dla Andrzeja Koczana, który zasponsorował zakupy do trzech dań ze śledzi sporządzonych przez:
- DzikiŁosiu - podziękowania za zrobienie sałatki śledziowej
- KGW w Wirowie – podziękowania za zrobienie śledzi w oleju i śmietanie.
Za słodkie pyszności dziękujemy:
- szefowi kuchni Park hotel Tomaszowi Maderze, któremu pomagała klasa 4a z Zespołu Szkół Ogólnokształcących nr 4 w Szczecinie przy ulicy Eugeniusza Romera 2 oraz firmie SOT
-proboszczowi oraz mieszkańcom za włączenie się w zbiórkę produktów oraz Marcie Kubiak
-Grzegorzowi Włodarczykowi - firmie SIDWELD za użyczenie agregatu.
Napisz komentarz
Komentarze