Dzień dobry!
Dla mnie interesujące jest otwarcie nowego Kebaba w Gryfinie na osiedlu Górny Taras . Co prawda nie znam się na zasadach otwarcia gastronomi , ale według mojej oceny coś jest tu nie tak a mianowicie : śmietnik przed lokalem stojący jak jakiś rekwizyt , czy inni przedsiębiorcy również tak mogą zrobić ? Nieźle by to wyglądało !
- rura odprowadzająca tylko atrapa , tak jak widać na zdjęciu wisi ale nie podłączona , może i dobrze bo styka się z dykta papierową która po nagrzaniu szybko może spowodować pożar,
- ponadto delikatnie mówiąc zapach / s............ rozpościerający się w odległości 0,5 km i zapewne dostający do mieszkań , jeśli ktoś otworzy okno , dla mnie jakaś masakra. Kto daje zgodę na coś takiego , czy sanepid i straż pożarna o tym wiedzą !
Dane do wiadomości redakcji
Reklama
Lokal gastronomiczny na zewnątrz. Czy tak powinien wyglądać? - list
Według mojej oceny coś jest tu nie tak, a mianowicie: śmietnik przed lokalem stojący jak jakiś rekwizyt, czy inni przedsiębiorcy też tak mogą zrobić? - pyta czytelniczka.
- 08.09.2023 15:45
Reklama
Napisz komentarz
Komentarze