Zmieniło się menu, inny jest też wystrój lokalu. W logo karczmy bawół jest afrykański, ale kuchnia pozostała polska. Skosztować można m.in. dań z wołowiny. Słynne są faworki z okonia podawane na zimno. Właśnie rozpoczął się sezon na chłodnik. Nowością w karcie jest delikatna zupa krem z białych warzyw. Na deser możemy zamówić ciastko bezowe z kremem i owocami oraz mrożoną kawę.
Magda Gessler niebawem ponownie przyjedzie w okolice Starego Czarnowa sprawdzić, jak funkcjonuje karczma po kuchennych rewolucjach.
My już byliśmy:) Właściciele przyznają, że są zakochani w ich „nowym” odświeżonym Bawole. I wcale nas to nie dziwi.
Jak wygląda Biały/Czarny Bawół po przemianach? Zapraszamy do fotogalerii.
O kuchennych rewolucjach w karczmie niedaleko Starego Czarnowa napisaliśmy też tu:
http://www.igryfino.pl/kat-192,a,27912,kuchenne-rewolucje-z-magda-gessler-trwaja.html
http://www.igryfino.pl/kat-192,a,27852,kuchenne-rewolucje-w-czarnym-bawole-magda-gessler-.html
Napisz komentarz
Komentarze