Przejdź do głównych treściPrzejdź do głównego menu
piątek, 27 września 2024 23:25
Reklama
Reklama
Reklama

Zmarła m.in. 24-latka. Żegnamy kolejnych mieszkańców regionu

Odeszli, pozostawiając najbliższych w nieutulonym smutku i żałobie. Pogrzeby osób, które zmarły w ostatnich dniach, zaplanowano w bieżącym i nadchodzącym tygodniu.
Zmarła m.in. 24-latka. Żegnamy kolejnych mieszkańców regionu
Żegnamy kolejnych mieszkańców regionu.

Na tablicach informacyjnych zamieszczono klepsydry z następującymi nazwiskami:    

Sara Oliwia Kamieniew – zmarła 24 września 2024 r. w wieku 24 lat

Ceremonia pogrzebowa odbędzie się 1 października 2024 r. o godz. 14.00 bezpośrednio przy grobie kw. 25/3/15 na cmentarzu w Gryfinie.

Prochy Zmarłej zostaną złożone do grobu na cmentarzu w Gryfinie.

 

Czesław Stępień – zmarł 24 września 2024 r. w wieku 68 lat

Msza św. pogrzebowa odprawiona zostanie 1 października 2024 r. o godz. 12.00 w kościele pw. Narodzenia Najświętszej Maryi Panny w Gryfinie.

Prochy Zmarłego zostaną złożone do grobu na cmentarzu w Gryfinie.

 

Adam Olszak – zmarł 24 września 2024 r. w wieku 78 lat

Msza św. pogrzebowa odprawiona zostanie 30 września 2024 r. o godz. 12.00 w kaplicy pw. Niepokalanego Serca Maryi w Gryfinie (kaplica przy kościele na Górnym Tarasie).

Ciało Zmarłego zostanie złożone do grobu na cmentarzu w Gryfinie.

 

Izydor Lisowski – zmarł 25 września 2024 r. w wieku 77 lat

Msza św. pogrzebowa odprawiona zostanie 30 września 2024 r. o godz. 11.00 w kościele w Zielinie.

Prochy Zmarłego zostaną złożone do grobu na cmentarzu w Zielinie.       

 

Maria Uchto – zmarła 23 września 2024 r. w wieku 78 lat

Msza św. pogrzebowa odprawiona zostanie 28 września 2024 r. o godz. 10.00 w kaplicy pw. Niepokalanego Serca Maryi w Gryfinie (kaplica przy kościele na Górnym Tarasie).

Ciało Zmarłej zostanie złożone do grobu na cmentarzu w Gryfinie.

 

Kazimierz Szufnarowski – zmarł 25 września 2024 r. w wieku 99 lat

Pochowanie urny z prochami Zmarłego odbędzie się 28 września 2024 r. o godz. 11.00 na cmentarzu w Trzcińsku-Zdroju.

 

Katarzyna Piela – zmarła 24 września 2024 r. w wieku 86 lat

Msza św. pogrzebowa odprawiona zostanie 28 września 2024 r. o godz. 12.00 w kościele w Moryniu.

Prochy Zmarłej zostaną złożone do grobu na cmentarzu w Moryniu.       

 

Wiktor Bieńko – zmarł 21 września 2024 r. w wieku 94 lat

Msza św. pogrzebowa odprawiona została 27 września 2024 r. o godz. 12.00 w kościele w Radziszewie.

Prochy Zmarłego zostały złożone do grobu na cmentarzu w Gryfinie.

 

Stanisław Wożyński – zmarł 25 września 2024 r. w wieku 79 lat

Msza św. pogrzebowa odprawiona została 27 września 2024 r. o godz. 12.00 w kościele w Gogolicach.

Ceremonia pogrzebowa odbyła się na cmentarzu w Trzcińsku-Zdroju.

 

Witold Rytel – zmarł 23 września 2024 r. w wieku 78 lat

Msza św. pogrzebowa odprawiona została 27 września 2024 r. o godz. 12.00 w kościele w Mieszkowicach.

Ceremonia pogrzebowa odbyła się na cmentarzu w Mieszkowicach.       

   

Rodzinom składamy wyrazy współczucia.


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz
Komentarze
RIP 27.09.2024 22:01
Ojej, 24.09 24 24lata

tylko 27.09.2024 23:07
Magia liczb...

Jareczek 27.09.2024 20:55
Z a młoda na śmierć, stanowczo za młoda...

pamięć 27.09.2024 20:42
[***]

Reklama
Reklama
Reklama
KOMENTARZE
Autor komentarza: tylkoTreść komentarza: Magia liczb...Data dodania komentarza: 27.09.2024, 23:07Źródło komentarza: Zmarła m.in. 24-latka. Żegnamy kolejnych mieszkańców regionuAutor komentarza: epoka lodowcowa w gryfinieTreść komentarza: natomiast robert sruta ma jaja jak u mamutaData dodania komentarza: 27.09.2024, 22:12Źródło komentarza: Czoło fali powodziowej dotarło do nas. Wojewoda monitorował stan zabezpieczeń [ZDJĘCIA]Autor komentarza: cyberprzestępca gryfińskiTreść komentarza: to be continuedData dodania komentarza: 27.09.2024, 22:08Źródło komentarza: Policja złapała tych od „dziewczynki w rzece”. Żerowali na powodziAutor komentarza: uwielbiamTreść komentarza: Nazwa specjału pochodzi od kurpiowskiego słowa rejbować, czyli trzeć na tarce, ponieważ jego bazę stanowiły starte kartofle wzbogacone rozmaitymi dodatkami, zazwyczaj cebulą, wędzonym boczkiem i kiełbasą. Wypiekano je na blasze w piecu, aż uzyskały złocistą, chrupiącą skórkę. Następnie były krojone w plastry i serwowane z dodatkiem śmietany, zsiadłego mleka, sosu grzybowego, kiszonej kapusty lub ogórków. Placki podawano jako danie główne albo dodatek do innych potraw, zwykle mięsnych. Rejbaki kurpiowskie wciąż cieszą się dużą popularnością, zwłaszcza na rozmaitych festynach i imprezach regionalnych. Coraz częściej pojawiają się także w menu restauracji serwujących dania tradycyjne. Bez trudu przygotujemy je również w domuData dodania komentarza: 27.09.2024, 22:07Źródło komentarza: Festyn rodzinny w gminie Gryfino z przewodnim wątkiem kulinarnym
ReklamaMrówka
Reklama
Reklama